Värmepumpar i Bor

Annons:
Värmepump i Bor - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Bor. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Bor. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Bor som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Bor. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Bor som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Bor

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Bor. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Bor.

Bors Rör AB
Mjölnarevägen 2
330 15 Bor


Drömminge Rör
Drömminge Prästgård 1
330 15 Bor

Annons:

Service av värmepump i Bor

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Bor. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Bor så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Bor.

Luftvärmepumpsfakta om Bor

I Bor finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Bor.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du också lära mer om Bor om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Bor.

I Bor hittade vi sammanlagt 2 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Bor. Om du inte hittar något lämpligt företag i Bor från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Jönköping.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.