Värmepumpar i Lindesberg

Annons:
Värmepump i Lindesberg - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Lindesberg. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Lindesberg. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Lindesberg som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Lindesberg. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Lindesberg som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Lindesberg

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Lindesberg. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Lindesberg.

Söderbergs Skogsförvaltnings AB
Fornaboda 125
711 91 Lindesberg


Magnussons och Petterssons Brunnsborrningsfirma
Stadsskogsvägen 3
711 34 Lindesberg

Annons:

Service av värmepump i Lindesberg

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Lindesberg. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Lindesberg så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Lindesberg.

Luftvärmepumpsfakta om Lindesberg

I Lindesberg finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du också lära mer om Lindesberg om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Lindesberg.

I Lindesberg hittade vi sammanlagt 2 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Lindesberg. Om du inte hittar något lämpligt företag i Lindesberg från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.