Värmepumpar i Järfälla

Annons:
Värmepump i Järfälla - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Järfälla. Sammanlagt så finns det 8 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Järfälla. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Järfälla som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Järfälla. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Järfälla som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Järfälla

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Järfälla. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Järfälla.

Electrolux Home
Enköpingsvägen 33A
177 38 Järfälla


Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB
Nettovägen 1
175 41 Järfälla


Tpi Klimatimport AB
Spjutvägen 5
175 61 Järfälla


JK:S Rör svets montage AB
Barsbrovägen 3
175 69 Järfälla


Allklimat Fastigheter AB
Sedelvägen 3
175 67 Järfälla


Varma Huset AB
Skarprättarvägen 12A
176 77 Järfälla


Järfälla VVS AB
Kaptensvägen 3
177 43 Järfälla


Kalhälls Rot & VVS-System AB
Källtorpsvägen 78
176 74 Järfälla

Annons:

Service av värmepump i Järfälla

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Järfälla. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Järfälla så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Järfälla.

Luftvärmepumpsfakta om Järfälla

I Järfälla finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du också lära mer om Järfälla om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Järfälla.

I Järfälla hittade vi sammanlagt 8 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Järfälla. Om du inte hittar något lämpligt företag i Järfälla från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.