Värmepumpar i Kungsängen

Annons:
Värmepump i Kungsängen - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Kungsängen. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Kungsängen. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Kungsängen som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Kungsängen. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Kungsängen som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Kungsängen

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Kungsängen. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Kungsängen.

Funktions Rör i Stockholm AB
Urfjällsvägen 3
196 93 Kungsängen


Sips AB
Mätarvägen 15
196 37 Kungsängen

Annons:

Service av värmepump i Kungsängen

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Kungsängen. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Kungsängen så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Kungsängen.

Luftvärmepumpsfakta om Kungsängen

I Kungsängen finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du också lära mer om Kungsängen om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Kungsängen.

I Kungsängen hittade vi sammanlagt 2 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Kungsängen. Om du inte hittar något lämpligt företag i Kungsängen från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.