Värmepumpar i Hörnefors

Annons:
Värmepump i Hörnefors - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Hörnefors. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Hörnefors. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Hörnefors som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Hörnefors. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Hörnefors som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Hörnefors

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Hörnefors. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Hörnefors.

Krogakuten Pumpteknik
Flisvägen 38
905 31 Hörnefors


Rehnmarks Rör AB
Bruksgatan 20
905 31 Hörnefors

Annons:

Service av värmepump i Hörnefors

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Hörnefors. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Hörnefors så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Hörnefors.

Luftvärmepumpsfakta om Hörnefors

I Hörnefors finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Hörnefors.

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Här kan du också lära mer om Hörnefors om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Hörnefors.

I Hörnefors hittade vi sammanlagt 2 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Hörnefors. Om du inte hittar något lämpligt företag i Hörnefors från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.