Värmepumpar i Borås

Annons:
Värmepump i Borås - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Borås. Sammanlagt så finns det 9 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Borås. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Borås som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Borås. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Borås som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Borås

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Borås. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Borås.

Borås Uppvärmningsteknik
Husbondegatan 40
507 60 Borås


Borås Elektrokyl-Energiteknik AB
Kindsgatan 9
504 50 Borås


Bf Kyla & Värmepumpar
Viskastrandsgatan 3
506 30 Borås


Alltibad
Regementsgatan 22
504 31 Borås


Energirör IVT-Center Borås
Gamla Brämhultsvägen 75
507 40 Borås


Ömangruppen AB
Åsboholmsgatan 16
504 51 Borås


Aircontrol i Borås AB
Alingsåsvägen 81
504 67 Borås


Kungälvs Rörläggeri AB
Landalagatan 2
504 68 Borås


AO Sverige AB
Regementsgatan 24
504 31 Borås

Annons:

Service av värmepump i Borås

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Borås. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Borås så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Borås.

Luftvärmepumpsfakta om Borås

I Borås finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du också lära mer om Borås om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Borås.

I Borås hittade vi sammanlagt 9 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Borås. Om du inte hittar något lämpligt företag i Borås från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.