Värmepumpar i Hisings Backa

Annons:
Värmepump i Hisings Backa - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Hisings Backa. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Hisings Backa. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Hisings Backa som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Hisings Backa. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Hisings Backa som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Hisings Backa

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Hisings Backa. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Hisings Backa.

Carrier AB
Aröds Industriväg 32
422 43 Hisings


Rettig Sweden AB
Backa Bergögata 14
422 46 Hisings Backa


IVT Center/UK Värmeteknik AB
Aröds Industriväg 28
422 43 Hisings

Annons:

Service av värmepump i Hisings Backa

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Hisings Backa. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Hisings Backa så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Hisings Backa.

Luftvärmepumpsfakta om Hisings Backa

I Hisings Backa finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här kan du också lära mer om Hisings Backa om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Hisings Backa.

I Hisings Backa hittade vi sammanlagt 3 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Hisings Backa. Om du inte hittar något lämpligt företag i Hisings Backa från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.