Värmepumpar i Karlshamn

Annons:
Värmepump i Karlshamn - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Karlshamn. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Karlshamn. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Karlshamn som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Karlshamn. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Karlshamn som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Karlshamn

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Karlshamn. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Karlshamn.

VVS & Badrum Specialisten AB
Rörvägen 4
374 32 Karlshamn


Sten Nilsson El Elkedjan AB
Vekerumsvägen 251
374 93 Karlshamn


B J Kylspecialisten
Hagalundsvägen 53
374 40 Karlshamn


Gunnar Karlsen Sverige AB
Sternövägen 75
374 33 Karlshamn


Karlshamns Kylservice AB
Sölvesborgsvägen 37
374 32 Karlshamn


Blekinge Rörtjänst AB
Schweizervägen 30
374 41 Karlshamn

Annons:

Service av värmepump i Karlshamn

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Karlshamn. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Karlshamn så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Karlshamn.

Luftvärmepumpsfakta om Karlshamn

I Karlshamn finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du också lära mer om Karlshamn om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 6 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Karlshamn. Om du inte hittar något lämpligt företag i Karlshamn från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Blekinge.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.