Värmepumpar i Falun

Annons:
Värmepump i Falun - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Falun. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Falun. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Falun som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Falun. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Falun som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Falun

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Falun. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Falun.

NVS Installation AB
Västermalmsvägen 2
791 77 Falun


Falu Kommun - Energi & klimatrådgivning
Myntgatan 45
791 60 Falun


Håkan Bäcklins Rör AB
Nedre Krondiksvägen 2
791 61 Falun


Electrolux Service
Skyfallsvägen 2
791 77 Falun


Allards International AB
Sundbornsvägen 60
791 47 Falun


Hhs Ringservice
Ringvägen 3
791 74 Falun


Falu Rörteknik AB
Källviksvägen 10
791 52 Falun

Annons:

Service av värmepump i Falun

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Falun. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Falun så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Falun.

Luftvärmepumpsfakta om Falun

I Falun finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du också lära mer om Falun om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Falun.

I Falun hittade vi sammanlagt 7 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Falun. Om du inte hittar något lämpligt företag i Falun från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Dalarna.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.