Värmepumpar i Borgholm

Annons:
Värmepump i Borgholm - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Borgholm. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Borgholm. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Borgholm som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Borgholm. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Borgholm som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Borgholm

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Borgholm. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Borgholm.

Calmarsunds Vvs AB
Per Lindströms Väg 7
387 35 Borgholm


Bygg & Stugservice Öland
Sättra 33
387 93 Borgholm


Comfort BP Rör i Borgholm AB
Storgatan 44
387 34 Borgholm


Hammarstedt´s VVS AB
Per Lindströms Väg 10
387 35 Borgholm


Kylteknik i Kalmar AB
Per Lindströms Väg 7B
387 35 Borgholm


BVK värme & kylservice AB
Nyborgsgatan 6
387 35 Borgholm


Ölands El & Värmeteknik KB
Östra Sörby Gamla Bygata 4A
387 94 Borgholm

Annons:

Service av värmepump i Borgholm

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Borgholm. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Borgholm så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Borgholm.

Luftvärmepumpsfakta om Borgholm

I Borgholm finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du också lära mer om Borgholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Borgholm.

I Borgholm hittade vi sammanlagt 7 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Borgholm. Om du inte hittar något lämpligt företag i Borgholm från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.