Värmepumpar i Boden

Annons:
Värmepump i Boden - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Boden. Sammanlagt så finns det 8 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Boden. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Boden som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Boden. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Boden som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Boden

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Boden. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Boden.

HighOne
Pepparvägen 28
961 47 Boden


PA´s Värme & Rör AB
Älgvägen 10
961 68 Boden


Elkedjan FREAB Ola Fredrikssons Elektriska AB
Verkstadsvägen 2
961 68 Boden


B Johanssons Rör AB
Hökgatan 1A
961 33 Boden


Johnson Controls Systems & Service AB
Hökgatan 1
961 33 Boden


Robert´s Vitvaruservice
Yrkesvägen 7
961 39 Boden


BOFAB Bodens Fastighetsautomation AB
Moråsvägen 5
961 67 Boden


Bertils El
Degerbäckens By 92
961 95 Boden

Annons:

Service av värmepump i Boden

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Boden. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Boden så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Boden.

Luftvärmepumpsfakta om Boden

I Boden finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du också lära mer om Boden om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Boden.

I Boden hittade vi sammanlagt 8 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Boden. Om du inte hittar något lämpligt företag i Boden från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.