Värmepumpar i Hakkas

Annons:
Värmepump i Hakkas - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Hakkas. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Hakkas. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Hakkas som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Hakkas. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Hakkas som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Hakkas

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Hakkas. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Hakkas.

Wennströms Rör
Kalixvägen 90
980 41 Hakkas

Annons:

Service av värmepump i Hakkas

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Hakkas. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Hakkas så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Hakkas.

Luftvärmepumpsfakta om Hakkas

I Hakkas finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du också lära mer om Hakkas om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Hakkas.

I Hakkas hittade vi sammanlagt 1 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Hakkas. Om du inte hittar något lämpligt företag i Hakkas från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.