Värmepumpar i Kiruna

Annons:
Värmepump i Kiruna - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Kiruna. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Kiruna. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Kiruna som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Kiruna. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Kiruna som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Kiruna

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Kiruna. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Kiruna.

Johnson Controls Systems & Service AB
Industrivägen 9B
981 38 Kiruna


Isakssons Elektriska AB
Juliebögatan 15
981 39 Kiruna


YIT Sverige AB
Skyttegatan 22
981 37 Kiruna


ES Nord AB
Timmermansgatan 4
981 37 Kiruna


Electrolux Service
Orrvägen 3
981 41 Kiruna

Annons:

Service av värmepump i Kiruna

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Kiruna. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Kiruna så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Kiruna.

Luftvärmepumpsfakta om Kiruna

I Kiruna finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du också lära mer om Kiruna om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Kiruna.

I Kiruna hittade vi sammanlagt 5 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Kiruna. Om du inte hittar något lämpligt företag i Kiruna från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.