Värmepumpar i Höör

Annons:
Värmepump i Höör - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Höör. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Höör. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Höör som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Höör. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Höör som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Höör

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Höör. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Höör.

IVT-Center Höör Everöds Elbyrå AB
Pumpvägen 7
243 93 Höör


Nitage
Elisetorpsvägen 4
243 93 Höör


Åkerholms Rör AB
Friluftsvägen 18
243 30 Höör


Värmepump-Center i Höör
Portvägen 2
243 93 Höör

Annons:

Service av värmepump i Höör

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Höör. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Höör så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Höör.

Luftvärmepumpsfakta om Höör

I Höör finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du också lära mer om Höör om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Höör.

I Höör hittade vi sammanlagt 4 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Höör. Om du inte hittar något lämpligt företag i Höör från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.