Värmepumpar i Limhamn

Annons:
Värmepump i Limhamn - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Limhamn. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Limhamn. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Limhamn som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Limhamn. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Limhamn som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Limhamn

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Limhamn. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Limhamn.

Energitjänst Vk AB
Järnvägsgatan 32
216 14 Limhamn


Qvantum Energi Aktiebolag
Ringugnsgatan 12
216 16 Limhamn


Comfort i Limhamn AB / Bad & Energi i Limhamn AB
Linnégatan 36
216 14 Limhamn

Annons:

Service av värmepump i Limhamn

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Limhamn. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Limhamn så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Limhamn.

Luftvärmepumpsfakta om Limhamn

I Limhamn finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du också lära mer om Limhamn om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Limhamn.

I Limhamn hittade vi sammanlagt 3 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Limhamn. Om du inte hittar något lämpligt företag i Limhamn från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.