Värmepumpar i Lund

Annons:
Värmepump i Lund - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Lund. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Lund. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Lund som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Lund. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Lund som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Lund

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Lund. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Lund.

Sintab Swedinventor AB
Öresundsvägen 14
227 64 Lund


Gunnar Karlsen Sverige AB
Porfyrvägen 5
224 78 Lund


Jvs Värmepumpsservice AB
Skiffervägen 102
224 78 Lund


Electrolux Service
Kalkstensvägen 10
224 78 Lund


Skånes kyl & värmepumpservice
Öresundsvägen 12
227 64 Lund

Annons:

Service av värmepump i Lund

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Lund. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Lund så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Lund.

Luftvärmepumpsfakta om Lund

I Lund finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du också lära mer om Lund om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Lund.

I Lund hittade vi sammanlagt 5 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Lund. Om du inte hittar något lämpligt företag i Lund från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.