Värmepumpar i Oxie

Annons:
Värmepump i Oxie - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Oxie. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Oxie. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Oxie som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Oxie. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Oxie som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Oxie

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Oxie. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Oxie.

Klimatteknik i Malmö AB
Kvarnvingegatan 16
238 33 Oxie


Hydro-Pascal AB
Flamtegelvägen 53
238 39 Oxie

Annons:

Service av värmepump i Oxie

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Oxie. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Oxie så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Oxie.

Luftvärmepumpsfakta om Oxie

I Oxie finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du också lära mer om Oxie om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Oxie.

I Oxie hittade vi sammanlagt 2 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Oxie. Om du inte hittar något lämpligt företag i Oxie från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.