Värmepumpar i Katrineholm

Annons:
Värmepump i Katrineholm - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Katrineholm. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Katrineholm. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Katrineholm som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Katrineholm. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Katrineholm som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Katrineholm

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Katrineholm. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Katrineholm.

NVS Installation AB
Ljungvägen 4
641 39 Katrineholm


NIBE Villavärme
Päronvägen 6
641 47 Katrineholm


Mählqvist Rör AB
Vassmogatan 2
641 49 Katrineholm


Oppunda Vvs-Service AB
Gjuterigatan 2
641 30 Katrineholm


Katrineholms Kylservice AB
Videvägen 7
641 49 Katrineholm

Annons:

Service av värmepump i Katrineholm

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Katrineholm. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Katrineholm så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Katrineholm.

Luftvärmepumpsfakta om Katrineholm

I Katrineholm finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du också lära mer om Katrineholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi sammanlagt 5 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Katrineholm. Om du inte hittar något lämpligt företag i Katrineholm från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Södermanland.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.