Värmepumpar i Bålsta

Annons:
Värmepump i Bålsta - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Bålsta. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Bålsta. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Bålsta som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Bålsta. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Bålsta som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Bålsta

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Bålsta. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Bålsta.

Bbt Bygg i Bålsta AB
Stockholmsvägen 131
746 31 Bålsta


Kyltony AB
Sols Väg 29
746 37 Bålsta


Vvs Montage i Bålsta AB
Sjövägen 19
746 31 Bålsta


Lindboms Rör AB
Sköldvägen 9
746 50 Bålsta


Ekolsunds Rör & Värme AB
Stockholmsvägen 22A
746 33 Bålsta

Annons:

Service av värmepump i Bålsta

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Bålsta. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Bålsta så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Bålsta.

Luftvärmepumpsfakta om Bålsta

I Bålsta finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du också lära mer om Bålsta om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Bålsta.

I Bålsta hittade vi sammanlagt 5 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Bålsta. Om du inte hittar något lämpligt företag i Bålsta från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Uppsala.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.