Värmepumpar i Karlskoga

Annons:
Värmepump i Karlskoga - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Karlskoga. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Karlskoga. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Karlskoga som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Karlskoga. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Karlskoga som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Karlskoga

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Karlskoga. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Karlskoga.

Johnson Controls Systems & Service AB
Skrantahöjdstorget
691 42 Karlskoga


Adamsky Motorkylare AB
Silovägen 8
691 42 Karlskoga


M H Engineering AB
Elementvägen 4
691 42 Karlskoga

Annons:

Service av värmepump i Karlskoga

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Karlskoga. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Karlskoga så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Karlskoga.

Luftvärmepumpsfakta om Karlskoga

I Karlskoga finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Karlskoga.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du också lära mer om Karlskoga om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Karlskoga.

I Karlskoga hittade vi sammanlagt 3 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Karlskoga. Om du inte hittar något lämpligt företag i Karlskoga från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Värmland.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.