Värmepumpar i Sala

Annons:
Värmepump i Sala - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Sala. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Sala. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Sala som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Sala. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Sala som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Sala

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Sala. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Sala.

BGE AB Värmepumpar & Brunnsborrning
Fabriksgatan 11
733 39 Sala


Infjärdens Värme AB
Fridhemsgatan 9B
733 39 Sala


Propeak Energispar
Långgatan 14
733 39 Sala


Westerlunds El
Gullvalla 195
733 96 Sala


Fyhr i Pannan Bygg & Värmeservice
Vargstubacken 115
733 94 Sala

Annons:

Service av värmepump i Sala

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Sala. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Sala så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Sala.

Luftvärmepumpsfakta om Sala

I Sala finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du också lära mer om Sala om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Sala.

I Sala hittade vi sammanlagt 5 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Sala. Om du inte hittar något lämpligt företag i Sala från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Västmanland.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.