Värmepumpar i Harestad

Annons:
Värmepump i Harestad - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Harestad. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Harestad. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Harestad som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Harestad. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Harestad som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Harestad

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Harestad. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Harestad.

Pmr Kontroll i Göteborg
Flateby 540
442 74 Harestad

Annons:

Service av värmepump i Harestad

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Harestad. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Harestad så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Harestad.

Luftvärmepumpsfakta om Harestad

I Harestad finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Harestad.

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånarantal: 951, år 2000

Här kan du också lära mer om Harestad om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Harestad.

I Harestad hittade vi sammanlagt 1 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Harestad. Om du inte hittar något lämpligt företag i Harestad från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.