Värmepumpar i Kalix

Annons:
Värmepump i Kalix - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Kalix. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Kalix. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Kalix som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Kalix. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Kalix som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Kalix

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Kalix. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Kalix.

AB Rörman, Kalix
Kälsjärv 30
952 93 Kalix


Elmontage i Norr AB
Betongvägen 1
952 31 Kalix


KPP Värmepumpteknik/ IVT Center
Stabsvägen 13
952 51 Kalix


Kalix Sol & Vindkraft
Morjärvsvägen 58
952 35 Kalix

Annons:

Service av värmepump i Kalix

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Kalix. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Kalix så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Kalix.

Luftvärmepumpsfakta om Kalix

I Kalix finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du också lära mer om Kalix om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 4 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Kalix. Om du inte hittar något lämpligt företag i Kalix från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.